Workshops Rotterdam

Workshops en cursussen

 

Hier vind je het actuele overzicht over workshops en cursussen die ik geef in Rotterdam of elders. Je kunt ook bij mij terecht voor workshops op locatie en/of bij bedrijven.

 


 

Gelukscursus: Over de maakbaarheid van het geluk (via Volksuniversiteit)

 

We willen allemaal gelukkig zijn. Toch weten maar weinig mensen hoe we ons geluk werkelijk kunnen vergroten. In deze cursus worden de 12 geluksactiviteiten van Sonja Lyubomirsky uit de Positieve Psychologie besproken om mee te oefenen. Naast discussie en ervaringsuitwisseling worden er praktische en concrete handvatten aangereikt om te werken aan je eigen geluk in je dagelijks leven.

Je leert om het heft voor geluk in eigen handen te nemen. Basis van deze gelukscursus zijn wetenschappelijk beproefde oefeningen uit de Positieve Psychologie.

 

Data cursus: 19 oktober, 2 en 23 november en 7 december 2018.

4 vrijdagochtenden van 10 – 12 uur, de lessen zijn om de week. Deze cursus wordt gegeven bij de Volksuniversiteit Rotterdam op de Heemraadssingel.

 

Meer informatie en aanmelding:  Volksuniversiteit Rotterdam.

 


 

Online-cursus: In 21 dagen meer geluk!

 

Deze e-cursus gelukkig worden in 21 dagen bevat belangrijke informatie over geluk en leuke oefeningen om gelukkig(er) te worden. Alle oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit de Positieve Psychologie, het effect van de oefeningen is dus meetbaar.

 

Meer informatie over deze cursus: e-cursus in 21 dagen meer geluk

 


 

Geluksworkshop op locatie

Graag geef ik workshops op locatie en oriënteer me hierbij volledig aan de behoeftes en wensen van de klant. Voor een vrijblijvende offerte stuur een email naar:  team@gelukscoach-rotterdam.nl 

 


 

Algemene Voorwaarden

Voor alle trainingen, coaching en workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing: Algemene voorwaarden – Coaching

 

 

geluksworkshop
geluk workshop

geluksworkshop

geluksworkshop

 

 

 

Share