Workshops Rotterdam

Workshops en cursussen

 

Hier vind je het actuele overzicht over workshops en cursussen die ik geef in Rotterdam of elders. Je kunt ook bij mij terecht voor workshops op locatie en/of bij bedrijven.

 


 

Cursus: Energie en Meditatie

 

In deze cursus leer je de basis van het mediteren en maak je kennis met de verschillende vormen van meditatie. Zo kun je zelf kiezen welke vorm het beste bij je past. Wil je liever stil zitten of bewegen of spreken je juist hartcoherentie of mindfulness oefeningen aan? Ieder mens is verschillend en er zijn genoeg manieren om tot rust te komen en te ontspannen.

 

Tevens maak je kennis met de basis van intuïtieve ontwikkeling. Door deze unieke combinatie wordt je meditatie niet zweverig maar kun je een vorm van spiritualiteit ontwikkelen die je helpt omgaan met jouw energie in het leven van alledag.

Je hebt geen voorkennis nodig als je deze cursus wilt doen.

 

Deze cursus begint op 21 september 2018 en bestaat uit 4 lessen op vrijdagochtend van 10:30 – 12:30.

 

Meer informatie en aanmelding:  Energie en Meditatie

 


 

Gelukscursus: Over de maakbaarheid van het geluk (via Volksuniversiteit)

 

We willen allemaal gelukkig zijn. Toch weten maar weinig mensen hoe we ons geluk werkelijk kunnen vergroten. In deze cursus worden de 12 geluksactiviteiten van Sonja Lyubomirsky uit de Positieve Psychologie besproken om mee te oefenen. Naast discussie en ervaringsuitwisseling worden er praktische en concrete handvatten aangereikt om te werken aan je eigen geluk in je dagelijks leven.

Je leert om het heft voor geluk in eigen handen te nemen. Basis van deze gelukscursus zijn wetenschappelijk beproefde oefeningen uit de Positieve Psychologie.

 

Data cursus: 19 oktober, 2 en 23 november en 7 december 2018.

4 vrijdagochtenden van 10 – 12 uur, de lessen zijn om de week. Deze cursus wordt gegeven bij de Volksuniversiteit Rotterdam op de Heemraadssingel.

 

Meer informatie en aanmelding:  Volksuniversiteit Rotterdam.

 


 

In 5 stappen je zelfvertrouwen vergroten

 

Kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken? In de individuele cursus krijg je handvatten aangereikt om negatieve gedachten en overtuigingen om te zetten in een positieve focus. Je weet beter wat je wilt, wie je bent en waar je voor staat. Dit zal je zelfvertrouwen vergroten.

 

Te verwachten resultaat:

  • Gezond zelfvertrouwen en goed gevoel van eigenwaarde;
  • Innerlijke rust en stoppen met piekeren;
  • Meer energie en kunnen genieten van je dagelijks leven;
  • Een leuke relatie met jezelf, meer zelfcompassie;
  • Fijne relaties met anderen en niet meer sociaal vergelijken;
  • Je overwint je onzekerheid en voelt je op je gemak in gezelschap;
  • Inzicht in je wensen, drijfveren en je levensdoelen kennen.

 

Aanmelding gratis kennismakingsgesprek: “In 5 simpele stappen je zelfvertrouwen vergroten”.


 

Email-cursus: In 21 dagen meer geluk!

 

Deze e-cursus gelukkig worden in 21 dagen bevat belangrijke informatie over geluk en leuke oefeningen om gelukkig(er) te worden. Alle oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit de Positieve Psychologie, het effect van de oefeningen is dus meetbaar.

 

Meer informatie over deze cursus: e-cursus in 21 dagen meer geluk

 


 

Geluksworkshop op locatie

Graag geef ik workshops op locatie en oriënteer me hierbij volledig aan de behoeftes en wensen van de klant. Voor een vrijblijvende offerte stuur een email naar:  team@gelukscoach-rotterdam.nl 

 

 

Algemene Voorwaarden

Voor alle trainingen, coaching en workshops zijn de algemene voorwaarden van toepassing: Algemene voorwaarden – Coaching

 

 

geluksworkshop
geluk workshop

geluksworkshop

geluksworkshop

 

 

 

Share