Reading & Healing

Reading & Healing

 

Alles is energie en energie is informatie. Al je levenservaringen en overtuigingen vinden hun weerslag in jouw energiesysteem: je aura en je chakra’s. Door healing en reading kun je weer in contact te komen met je intuïtie, je innerlijk weten.

 

Lichaam een geest zijn een geheel, daar twijfelt tegenwoordig niemand meer aan. Als mens zijnde ben je bovendien een spiritueel wezen met een lichaam en door de verbinding tussen ziel en lichaam te versterken kun je in het nu zijn en midden in het leven staan.

 

Door een Reading en Healing kun je op energetisch niveau meer ruimte voor geluk maken. Door de ervaring helemaal jezelf te mogen zijn, stroomt er meer blijheid en humor en kun je stralen vanuit je kracht.

 

Wat is een Reading?

Tijdens een Reading hoor je informatie over hoe je in de wereld staat, waar eventuele blokkades zitten en wat jouw unieke kwaliteiten zijn. De chakra’s geven informatie over je innerlijke gesteldheid en de aura geeft informatie over je uitstraling, dat wil zeggen, hoe je jezelf aan de wereld laat zien.

 

Tijdens een Reading wordt contact gemaakt op wezensniveau. De informatie die je laat zien wordt gecommuniceerd in beelden. De reader ziet en vertaalt deze beelden zonder oordeel. Dit geeft jou het gevoel gezien te worden zoals je in wezen bent. Deze ervaring van gezien worden zonder oordeel is op zich al helend en wordt door het wezen als heel prettig ervaren. Gezien worden is een essentieel verlangen van de ziel.

 

De informatie wordt opgevraagd via jouw naam. Als je wilt kun je een vraag stellen voor je reading: een onderwerp of iets waar je mee zit of waar je je geblokkeerd voelt. Een algemene reading vraag is bijvoorbeeld: wat is de volgende stap in mijn persoonlijke groei? Je kunt ook een reading boeken op een thema zoals vrouw-zijn/man-zijn, je gezondheid of een relatiereading. De reading kun je zien als een proces. Het ontvouwt zich gaandeweg en kan ook na de reading nog verder doorwerken. De ziel spreekt in beelden en er is openheid voor nodig om de beelden tot jou te laten spreken. Sta je er open voor om anders naar jezelf te kijken? Dan levert een reading nieuwe inzichten op.

 

Wat is een Healing?

Tijdens een healing breng ik je chakra’s in balans en maak ik je aura schoon. Het gaat hierbij vooral om energie die je hebt opgenomen en die niet van jou is. Er wordt ook gekeken naar je gronding. Ben je niet goed gegrond is het moeilijk je wensen en dromen te verwezenlijken. Een healing brengt energie in beweging. In negatieve overtuigingen en in oude pijn zit energie vast. Door de vraag te stellen “wat is er nodig” dient zich de healing aan en kan de oude, vastzittende energie in beweging komen. Door deze transformatie heb je weer meer energie ter beschikking. Je voelt je vitaler en je raakt minder snel vermoeid. Tijdens een healing wordt je fysiek niet aangeraakt. Meestal ontvang je een healing in aansluiting aan een reading.

 

Wat anderen zeggen

Zelf had ik al wel wat ervaring op dit gebied maar ik wilde graag min horizon verbreden en  ging er dan ook vrij ‘blanco’ in. Angela ontvangt je in een ontspannen ruimte waar je vrij bent om jezelf te zijn. Tijdens de reading kwam er bij mij telkens één gedachte boven: ‘Dit klopt!’ Het gevoel dat heerst is herkenning. De meeste dingen weet je diep van binnen wel over jezelf of over je eigen leven, maar op het moment dat ze benoemd worden ben je je er nog meer bewust van. Je voelt je gehoord. Dat is prettig want je hebt het gevoel dat iemand je begrijpt en stil staat bij je gevoelens.

 

Na afloop van de reading en healing voel je je ontspannen en tegelijkertijd ga je ook nadenken over de nieuwe inzichten die je in jezelf hebt gekregen. Dat is eigenlijk fantastisch want er staat wat te veranderen, en dat is uiteindelijk je doel als je kiest voor een healing of reading. In de dagen erna blijft dit gevoel. Persoonlijk had ik de drang om direct veranderingen door te voeren in mijn leven. Mezelf aanpakken en ervoor gaan. ‘Ik kan dit!’ dacht ik. Deze (hernieuwde) positieve energie heeft Angela in mij losgemaakt en daar ben ik haar erg dankbaar voor. Al met al kan ik het iemand echt aanraden om een afspraak te maken met Angela als je nieuwe inzichten in jezelf wil verkrijgen, vastloopt in je leven zonder te weten waarom, iets wil verwerken of puur om eens op zielsniveau te schakelen in plaats van op gedachteniveau.

Yasmine Ragheb

 

Direct boeken

Boek direct een Reading en Healing door het contactformulier in te vullen.
Reading en healing
 

Investering

Reading en healing combinatie (60 min) = 50 euro

Roos Reading (30 min) = 30 euro

 

Annuleringsvoorwaarden Reading en Healing:
Je kunt een reading en healing zonder kosten annuleren tot 24 uur voor de geplande datum. Na dit tijdstip is annulering niet meer mogelijk en worden de totale kosten in rekening gebracht.

Share