Persoonlijke coaching

Persoonlijke Coaching – Geluksprogramma🙂

 

Ja, het is mogelijk gelukkig te zijn en te blijven, ook al bestaat elk leven uit ups en downs. Een gezond zelfvertrouwen is daarvoor noodzakelijk. Gelukkig zijn is een vaardigheid die je kunt leren en bestaat uit 3 factoren: positieve emoties, doelen stellen en zingeving.

 
In het persoonlijke coaching programma begeleid ik jou daarbij deze factoren van geluk in je leven te brengen en met meer (zelf)vertrouwen in het leven te staan. Je krijgt de gereedschappen aangereikt om het heft voor jouw geluk stap voor stap in eigen handen te nemen. Basis van het geluksprogramma zijn beproefde oefeningen en technieken uit de Positieve Psychologie.
 
De persoonlijke coaching is bijzonder effectief door de unieke combinatie met Aura Reading en Healing. Jij kunt kiezen tussen 2 trajecten.
 

 
Traject 1

Hoe je in 7 simpele stappen je leven kunt creëren zoals jij graag wilt leven

Voor meer zelfvertrouwen, plezier en meer energie.

Ben je niet helemaal gelukkig en weet je niet eens waarom? Lukt het je niet je doelen te bereiken en eindelijk een keer de volgende stap te zetten. Voel je je onzeker en heb je last van negatieve gedachten en emoties? Of ben je op zoek naar wat je eigenlijk wilt? Wat moet jij overwinnen om de volgende stap te kunnen zetten? Dit praktische training reikt je handvaten aan je leven zo vorm te geven dat je tevreden en gelukkig kunt zijn en je doelen kunt bereiken.
 
Lees meer over het traject: “In 7 stappen je leven creëren zoals jij graag wilt leven”

 
Traject 2

Vergroot in 5 stappen je zelfvertrouwen

Voor meer geluk, plezier en energie.

Denk jij wel eens ‘Dat gaat mij nooit lukken’ of ‘Dat kan ik niet’? Kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken? Binnen tien weken voel je je een ander mens. Je zult zien dat je succesvoller en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan. Onder meer door zelfbewustzijn en door te werken aan je levensdoelen. Je krijgt handvatten aangereikt om negatieve gedachten en overtuigingen om te zetten in een positieve focus. Je weet beter wat je wilt, wie je bent en waar je voor staat. Dit zal je zelfvertrouwen vergroten.

 
Lees meer: “Geluksprogramma zelfvertrouwen vergroten”
 

persoonlijke coaching

Share