pers

In de media

Er zijn al verschillende artikelen en interviews met en over de Gelukscoach Rotterdam in de media verschenen. Hieronder kun je deze lezen.

 

‘Blue Monday is net zoiets als vrijdag de dertiende’ – 16 jan. 2017 op Nu.nl

Blue Monday wordt bestempeld als de meest deprimerende dag van het jaar. Door de koud, weinig licht en de feestdagen die achter de rug zijn voelen mensen zich slechter dan normaal. Volgens kenners is de dag echter vergelijkbaar met vrijdag de dertiende en is het iets waar je in moet geloven.
Volgens psycholoog Jean-Pierre van de Ven is het begrip ‘Blue Monday’ bedacht door een reclamebureau om meer vliegvakanties naar de zon te verkopen. Ook gelukscoach Angela Becker gelooft er niet in. “Het is net zoiets als vrijdag de dertiende.” Lees hier het volledige artikel: Blue Monday op Nu.nl
 

Fit is ook Chakra Healing – interview in Happy in Shape nr. 6/2015

Chakra-Healing-01 Chakra-Healing-03

Chakra-Healing-04

 

 

AD van 28 november 2014: Huis, Tuin & keuken

Wonen en werken in groot, oud pand

In Huis, Tuin & Keuken gluren we binnen bij een bekende inwoner van de regio. Vandaag: gelukscoach Angela Becker. Zij woont met haar man Rob Verbeek aan de Beatrijsstraat in Rotterdam-West. “…we hebben 4 verdiepingen tot onze beschikking en genoeg ruimte om vanuit huis te werken…Ik ben gelukscoach en heb boven een praktijkruimte waar ik mijn cliënten ontvang…. Een veel gehoord probleem van mijn cliënten is dat ze vaak piekeren. Ze hebben eigenlijk alles, zoals een huis, een baan en een partner, en vragen zich dan af waarom ze dan toch niet gelukkig zijn….”

 

AD van 23 augustus 2014: Hoe houd je het vakantiegevoel nog even vast?

10 tips hoe je het geluksgevoel kunt blijven houden als je weer terug bent van vakantie.

Lees hier het artikel.
 
 

Libelle modeshoot “Because I am happy”

Gelukscoach Rotterdam“Vier positieve vrouwen die van vrolijkheid hun werk maken”

Angela Becker helpt als gelukscoach anderen hun geluk te vinden…nu geef ik al weer een paar jaar cursussen in geluk. Geluk is helemaal geen geheim of een groot mysterie. Gelukkig zijn is een vaardigheid die je kunt leren. Piekeren over dingen die je niet goed vindt aan jezelf belemmeren je in je geluk. Geluk hoef je niet te verdienen door aan allerlei eisen te voldoen. Gelukkig zijn is je geboorterecht!

Lees hier het artikel…Libelle

 

 

Radio interview op RTV Rijnmond, 20 januari 2014

“Blue Monday = Blije Maandag” – Wat is geluk?

Maandag 20 januari is volgens onderzoekers de meest depressieve dag van het jaar. RTV Rijnmond probeert haar luisteraars de hele de dag op te vrolijken. De programma’s Dwars door Rijnmond en Middag aan de Maas komen vanuit Diergaarde Blijdorp. Presentatoren Chantal en Marcia hebben allemaal vrolijke gesprekken en er komen gasten langs die mensen vrolijk maken.

 

Om 14.40 uur ben ik op bezoek geweest bij Marcia in Blijdorp en het volgende interview is ontstaan. Je kunt hier de eerste 3 minuten beluisteren.

 

 

Interview door Hans van Willigenburg in Stadslog, 17 juli 2013

Op bezoek bij de Gelukscoach

IMG_3605

De torenhoge verwachtingen in de havenmetropool: plaag of zegen?

Niet zo lang geleden viel  mijn oog op het Twitteraccount @gelukstips waarachter de Gelukscoach Rotterdam schuilgaat. De naam van de coach is Angela Becker (foto). Ik bel haar – mijn journalistieke instinct volgend – meteen op. Stadslog lijkt me een mooi excuus om haar het één en ander te vragen over de zoektocht naar geluk in een grote, West-Europese metropool… lees verder.

 
 

Gelukstip in de Libelle, 8 mei 2013

“Laat het toe”

 

libelleAls gelukscoach helpt Angela Becker mensen om meer geluk toe te laten in hun leven. Genieten is hierbij heel belangrijk. “Het is echt niet nodig om de hele dag euforisch rond te lopen, maar zorg dat je dingen doet die je leuk vind en plan deze in” adviseert zij.

 

Lees het complete artikel op dit PDF.
 
 

Gelukstip in Glamour Magazine, mei 2013

22 tips voor een Kick-Ass Relatie

“Jour de l’amour: Plan elke maand een liefdesdag, waarop je samen iets nieuws ontdekt. Dit kan natuurlijk ook op seksueel gebied.”

Share