gelukscoach

Gelukscoach Angela Becker

Al sinds mijn vroege jeugd was ik op zoek naar geluk. Ik voelde me in mijn directe omgeving niet echt thuis en ik wilde een betere wereld met meer respect voor mens en milieu. 

 

In de loop de jaren heb ik steeds meer het spirituele pad bewandeld en ervaren dat ik het geluk alleen in mezelf kan vinden. Door cursussen en opleidingen in coaching en persoonlijke ontwikkeling heeft zich mijn focus ontwikkeld tot gelukkig zijn.

 

 

Gelukscoach RotterdamOver mij

Mijn eigen streven naar geluk en mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling hebben me gebracht waar ik nu ben: anderen helpen dichter bij hun geluk te komen. In juni 2011 heb ik de opleiding tot Gelukscoach afgerond en kort daarna heb ik mijn Coaching en Healing praktijk in Rotterdam opgericht. Door coaching en healing help ik anderen gelukkig met zichzelf te kunnen zijn.

 

Gelukkig zijn kun je leren en geluk is niet iets wat je zo maar overkomt (althans niet voor iedereen). Als gelukscoach geef ik cursussen in geluk omdat ik vind dat iedereen zou moeten weten hoe je een gelukkig leven kunt leiden. Het heeft te maken inzicht in je gedachten en gedrag. Geluk is noch een geheim noch een mysterie. Gelukkig zijn heeft vooral te maken met jezelf durven te zijn. De intentie van mijn cursussen en workshops is dan ook mensen weer in contact te brengen met hun geluksgevoel en hun eigen grootsheid. Er is geen reden om jezelf kleiner te maken dan je bent, ieder mens is mooi en uniek. Door oprechte betrokkenheid en mijn gave om werkelijk contact te kunnen maken, wil ik je laten ervaren dat jouw natuurlijke staat van bewust-zijn geluk is.

 
Mijn kwaliteiten in het kort:

 • Passie voor persoonlijke ontwikkeling,
 • oprecht en betrokken,
 • doortastend en toegewijd,
 • to-the-point,
 • sterk in echt contact maken en verbinding.

 

Anderen over mij

Angela heeft een prettige en open persoonlijkheid, is eerlijk, blijft dicht bij zichzelf. Zij is betrokken, flexibel, open, persoonlijk en kundig.

 

Feedback van klanten:
“Door het coachingstraject te volgen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en voel me nu veel prettiger in de omgang met anderen. Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik ga me nu minder vergelijken met andere mensen. Jammer genoeg heb ik voordat ik dit traject heb gevolgd veel tijd verspild aan negatieve gedachten op grond van mijn onzekerheid.”
Corinne

 

“De gelukscursus heeft me vooral het inzicht in het feit opgeleverd, hoeveel invloed de opvoeding heeft gehad op hoe ik tot voor kort met geluk en genieten omging. Het belang om dagelijks stil te staan bij gebeurtenissen, hoe klein ook, die je blij en vrolijk maken is me ook bijgebleven en pas ik nog dagelijks toe. De cursus biedt verder praktische inzichten en methoden om meer geluk toe te laten in je leven en in mijn geval te werken aan mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen.”
Peter

 

“Ik ben dankbaarder en sta nu meer open voor mooie ervaringen, kan nu bewust aandacht besteden aan geluk, weet wat geluk en dankbaarheid betekenen. Door bezig te zijn met positieve dingen heb ik minder negatieve gevoelens. Ik weet nu wat ik daarmee kan doen.”
Sophie

 

“Ik heb geleerd dat het belangrijk is om positief te focussen en dat je je geluk in eigen handen hebt. Ik ben gelukkiger geworden omdat ik meer inzicht en overzicht heb gekregen in mijn geluksmomenten. Angela creëert en prettige en persoonlijke sfeer en geeft aandacht zonder oordeel.”
Addy

 

“Angela heeft mij met haar coaching enorm geholpen en inzicht gegeven hoe gelukkig zijn werkt. Daarnaast heeft zij een warme persoonlijkheid en stelt zij mensen op hun gemak. Al met al een top ervaring om eens een training bij haar te volgen. Ik raad dat een ieder dan ook aan!”
Eline

 

“Bedankt voor de helende, mooie reis die ik met je mocht maken. Je hebt me op weg gebracht naar de wijsheid om geluk zelf te creëren. De kracht van ‘vertrouwen in het leven’ is bij jou weer geactiveerd. Ik heb nu meer handvatten om het leven te aanvaarden zoals deze is, maar vooral om regie te krijgen op het leven dat je wenst. 1000x dank.”

Sandra

 
In de cursus voor meer zelfvertrouwen heb ik geleerd mezelf te waarderen en dat ik zelf richting kan geven aan mijn leven. Mijn zelfvertrouwen is groter geworden en ik hoef mezelf nu niet meer weg te cijferen. Daardoor voel ik me nu veel gelukkiger.
Joost
 

 

Opleidingen

Na afronding van mijn studie tot Sociaal-pedagoge heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Hier een kleine selectie:

 • 4-Year-Therapist Training, Humaniversity
 • Opleiding tot Aura Healer en Aura Reader
 • Opleiding tot Gelukscoach, Heart4happiness
 • Training Hartcoherentie
 • Training Functioneel Coachen (oplossingsgericht coachen)
 • Readingspecialisatie op vrouwenthema’s
 • Opleiding tot Reader Coach (intuïtief coach)

 

Register erkende Gelukscoaches

 

Share