De Gelukscoach stopt!

Speciale aanbieding Geluksprogramma

Eind van het jaar ga ik – na 7 gelukkige jaren – stoppen met mijn praktijk. Niet omdat ik het niet meer leuk vind, maar omdat ik ga (r)emigreren naar Duitsland. De komende 3 maanden wil ik er een sprankelend feest van maken met verschillende acties en aanbiedingen. Om te starten met het 3-maanden-Geluksprogramma. Voor inschrijvingen t/m 15 oktober ontvang je 25% korting.

 

Ontdek de volgende stap in je leven!

Ben je op zoek naar meer geluk, meer zelfvertrouwen en zou jij je dag willen beginnen met een gezonde dosis aan positieve energie? Ontdek hier hoe je in een aantal simpele stappen kan werken aan een beter leven. De Gelukscoach Rotterdam heeft twee bewezen programma’s ontwikkeld. Heb je interesse in een van deze programma’s? Schrijf je dan in voor een gratis inzichtsessie.

 

Voor meer geluk, plezier en energie!

Denk jij wel eens ‘Dat gaat mij nooit lukken’ of ‘Dat kan ik niet’? Kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken? Binnen tien weken voel je je een ander mens. Je zult zien dat je succesvoller en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan. Onder meer door zelfbewustzijn en door te werken aan je levensdoelen. Je krijgt handvatten aangereikt om negatieve gedachten en overtuigingen om te zetten in een positieve focus. Je weet beter wat je wilt, wie je bent en waar je voor staat. Dit zal je zelfvertrouwen vergroten. Je leert dat je eigenwaarde onafhankelijk is van de gebeurtenissen om je heen!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.