Cursus Zelfvertrouwen Rotterdam

Cursus Zelfvertrouwen voor meer geluk

 

Een gezond zelfvertrouwen is voorwaarde voor een duurzaam gelukkig leven. Speciaal hiervoor het ik een cursus zelfvertrouwen ontwikkeld: “In 5 simpele stappen meer zelfvertrouwen”.

In deze cursus voor meer zelfvertrouwen krijgt je de gereedschappen aangereikt om vol vertrouwen in het leven te staan. Basis van de cursus zelfvertrouwen zijn beproefde oefeningen en technieken uit de Positieve Psychologie.

 

In 5 stappen je zelfvertrouwen vergroten

Kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken? Binnen tien weken voel je je een ander mens. Je zult zien dat je succesvoller en met meer zelfvertrouwen in het leven kunt staan. Onder meer door zelfbewustzijn en door te werken aan je levensdoelen. In deze gelukstip lees je meer over zelfvertrouwen. In de cursus zelfvertrouwen krijg je handvatten aangereikt om negatieve gedachten en overtuigingen om te zetten in een positieve focus. Je weet beter wat je wilt, wie je bent en waar je voor staat. Dit zal je zelfvertrouwen vergroten.

 

Te verwachten resultaat:

  • Gezond zelfvertrouwen en goed gevoel van eigenwaarde;
  • Inzichten in geluksmomenten, minder emotionele pijn en verdriet;
  • Innerlijke rust en stoppen met piekeren;
  • Meer energie en kunnen genieten van je dagelijks leven;
  • Een geweldige relatie met jezelf, zelfcompassie;
  • Fijne relaties met anderen en niet meer sociaal vergelijken;
  • Je overwint je onzekerheid en voelt je op je gemak in gezelschap;
  • Inzicht in je wensen, drijfveren en je levensdoelen kennen.

 

“Door het coachingstraject te volgen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en voel me nu veel prettiger in de omgang met anderen. Ik heb geleerd mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik ga me nu minder vergelijken met andere mensen. Jammer genoeg heb ik voordat ik dit traject heb gevolgd veel tijd verspild aan negatieve gedachten op grond van mijn onzekerheid.” Corine

 

Aanmelding gratis kennismakingsgesprek: Cursus “In 5 simpele stappen je zelfvertrouwen vergroten”.

 

 

 

 

 

 

Share