Chakra Coaching

Nieuw: Chakra Coaching

 

Chakra Coaching begint met een reading van ca. 30 minuten (energy check). Door de reading wordt duidelijk wat op dit moment het thema is om aan te werken. Na de reading volgt coaching op basis van chakrapsychologie om met jouw thema aan de slag te gaan en blokkades te transformeren. Door deze transformatie heb je weer meer energie ter beschikking en je kunt je verder ontwikkelen. Je voelt je vitaal en je raakt minder snel vermoeid.

 

Wil je bepaalde onderwerpen verder uitwerken en oude pijn verwerken, is meestal 1 sessie niet genoeg. Dan kun je gebruik maken van het Chakra Coaching Traject.

 

In 10 weken blokkades opheffen en in je kracht komen te staan!

In onbewuste overtuigingen en in oude pijn zit energie vast in vorm van energieblokkades. Een reading en healing kan een mooie manier zijn om energie in beweging te brengen. Wil je echter verder aan je persoonlijke groei en bepaalde thema’s werken, kan 1 reading/healing soms te weinig zijn.  Het Chakra Coaching traject is geschikt om bepaalde onderwerpen te helen en bijvoorbeeld oude pijn en verdriet los te laten. Samen vinden we je doelen voor de komende tijd en werken we aan positieve veranderingen in jezelf en in je leven.

 

Waarom Chakra Coaching?

Tijdens het traject komen essentiële thema’s uit de chakrapsychologie aan bod zoals basiszekerheid, veiligheid, vertrouwen, voor jezelf opkomen, je grenzen aangeven, je emotionele draagkracht vergroten, vitaliteit, daadkracht en zelfvertrouwen. Door coaching leer je met je angsten in relaties om te gaan, je perfectionisme los te laten en schuld en schaamte te overwinnen. Met als resultaat: zelfcompassie en zelfvertrouwen, het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en het helen van je relaties. Door deze heling kun je eindelijk echt je eigen leven leiden, los van de verwachtingen van anderen.

 
Je bent een spiritueel wezen met een lichaam. Daarom wil ik graag spiritualiteit en coaching combineren. Door deze combinatie bereik je een optimaal effect op alle zijns-niveaus. In chakra coaching wordt met essentiële thema’s gewerkt, die ook aan de 7 hoofdchakra’s kunnen worden toegewezen, lees hier meer: over de betekenis van de chakra’s. 
 

Wat anderen zeggen

Het coaching traject heeft me nieuwe inzichten opgeleverd in mijn wensen en mijn verlangens. Ik ontdekte vooral de waarde van vrijheid en onbevangen durven te zijn. Ik heb geleerd dat ik aandacht moet geven aan mijn innerlijke wensen en aandacht moet besteden aan mijn persoonlijk en sociaal functioneren en contact met mensen aan moet gaan. Het was belangrijk voor me om dit traject te volgen om de waarde van geluk in mijn leven aandacht te geven en mezelf bewust te worden van meer verborgen kwaliteiten. Vooral ook om meer tijd te maken voor geluk en relatie.
Corry Schlaghecke

 

De chakra coaching sessies bij Angela hebben me veel nieuwe inzichten gegeven in mijn kracht en ook in mijn belemmeringen. Angela haalt je essentie naar boven.
Peter

 

 

Direct boeken

Boek direct Chakra Coaching door het contactformulier in te vullen.

 

Investering

1 sessie van 1 uur = 70 euro

1 sessie van 1,5 uur = 90 euro

Chakra Coaching traject bestaat minimaal uit 3 sessies van 1,5 uur

 
 
 

Annuleringsvoorwaarden Chakra Coaching traject:

Je kunt het traject zonder kosten annuleren tot 7 dagen voor de geplande startdatum. Na dit tijdstip is annulering niet meer mogelijk en worden de totale kosten in rekening gebracht.

Share