Workshops Rotterdam

Workshops en cursussen

 

Hier vind je het actuele overzicht over workshops en cursussen die ik geef in Rotterdam of elders. Je kunt ook bij mij terecht voor workshops op locatie en/of bij bedrijven.

 


 

Cursus: Energie en Meditatie

 

In deze cursus leer je de basis van het mediteren en maak je kennis met de verschillende vormen van meditatie. Zo kun je zelf kiezen welke vorm het beste bij je past. Wil je liever stil zitten of bewegen of spreken je juist hartcoherentie of mindfulness oefeningen aan? Ieder mens is verschillend en er zijn genoeg manieren om tot rust te komen en te ontspannen.

 

Tevens maak je kennis met de basis van intuïtieve ontwikkeling wat je helpt bij het omgaan met jouw energie.

 

Je hebt geen voorkennis nodig als je deze cursus wilt doen.

 

Deze cursus begint op 17 maart 2017 en bestaat uit 5 lessen op vrijdagochtend van 10:30 – 12:00.

 

Meer informatie en aanmelding:  Energie en Meditatie

 


 

Gelukscursus: Gelukkig zijn kun je leren (via Volksuniversiteit)

 

Drie intensieve lessen over de maakbaarheid van het geluk. Je leert om het heft voor geluk in eigen handen te nemen. Basis van deze gelukscursus zijn wetenschappelijk beproefde oefeningen uit de Positieve Psychologie.
 
Start cursus: dinsdag 14 maart 2017, 9:30 – 11:30, De lessen zijn om de week. Deze cursus wordt gegeven bij de Volksuniversiteit Rotterdam op de Heemraadssingel.
 
Meer informatie en aanmelding:  Volksuniversiteit Rotterdam.

 


 

Email-cursus: In 21 dagen meer geluk!

 

Deze e-cursus gelukkig worden in 21 dagen bevat belangrijke informatie over geluk en leuke oefeningen om gelukkig(er) te worden. Alle oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek uit de Positieve Psychologie, het effect van de oefeningen is dus meetbaar.

 

Meer informatie over deze cursus: e-cursus in 21 dagen meer geluk

 


 

Geluksworkshop op locatie

Graag geef ik workshops op locatie en oriënteer me hierbij volledig aan de behoeftes en wensen van de klant. Voor een vrijblijvende offerte stuur een email naar:  team@gelukscoach-rotterdam.nl 

 

 

geluk workshop

Geluksworkshop

 

Share