Chakra Coaching

Nieuw: Chakra Coaching

 

Chakra Coaching begint met een reading. In onbewuste overtuigingen en in oude pijn zit energie vast. Door een aura- en chakra reading wordt duidelijk wat op dit moment het thema is om aan te werken. Na de reading volgt coaching om met jouw thema aan de slag te gaan en blokkades te transformeren.  Door deze transformatie heb je weer meer energie ter beschikking. Je voelt je vitaler en je raakt minder snel vermoeid.

 

Wil je bepaalde onderwerpen verder uitwerken en oude pijn verwerken, is meestal 1 healing niet genoeg. Dan kun je gebruik maken van het Chakra Coaching Traject

 

In 10 weken blokkades opheffen en in je kracht komen te staan!

Een reading en healing kan een mooie manier zijn om je energie in beweging te brengen. Wil je echter verder aan je persoonlijke groei en bepaalde thema’s werken, kan 1 reading/healing soms te weinig zijn.  Het Chakra Coaching traject is geschikt om bepaalde onderwerpen te helen en bijvoorbeeld oude pijn en verdriet los te laten.

 

Je bent een spiritueel wezen met een lichaam en door de verbinding tussen ziel en lichaam te versterken, kun je in het nu zijn en midden in het leven staan. Daarom wil ik graag spiritualiteit en coaching combineren. Door deze combinatie bereik je een optimaal effect op alle zijns-niveaus.

 

Wat anderen zeggen

Het healing traject vrouw-zijn heeft me nieuwe inzichten opgeleverd in mijn wensen en mijn verlangens. Ik ontdekte vooral de waarde van vrijheid en onbevangen durven te zijn. Ik heb geleerd dat ik aandacht moet geven aan mijn innerlijke wensen en aandacht moet besteden aan mijn persoonlijk en sociaal functioneren en contact met mensen aan moet gaan. Het was belangrijk voor me om dit traject te volgen om de waarde van geluk in mijn leven aandacht te geven en mezelf bewust te worden van meer verborgen kwaliteiten. Vooral ook om meer tijd te maken voor geluk en relatie.
Corry Schlaghecke
 

Direct boekenhealing

Boek direct dit Healing-traject door het contactformulier in te vullen.

 

Investering

Voor het traject (5 sessies) = 350 euro

1. proefsessie (60 min.) = 50 euro

Nu tijdelijk: proeftraject (5 sessies) = 200 euro, vraag naar de voorwaarden!

 

Bonus

Alle readings worden opgenomen en jij ontvangt na afloop van de sessie de opname per e-mail.

 

Annuleringsvoorwaarden Chakra Coaching traject:

Je kunt het traject zonder kosten annuleren tot 7 dagen voor de eerste geplande datum. Na dit tijdstip is annulering niet meer mogelijk en worden de totale kosten in rekening gebracht.

Share